Wekker online

Hier vind je de online wekker die je zoekt!

Online wekker zetten

Een online wekker zetten doe je door naar een website te surfen voorzien van een online wekker, je hoeft hiervoor niets te downloaden gewoon ‘online wekker’ googelen en je kan je keuze maken uit verschillende websites. Je stelt, in de daarvoor voorziene vakjes, het uur en de minuten in waarop je wilt dat het alarm in werking treed. Je druk vervolgens op de setknop en je hoeft de tijd niet meer in de gaten te houden.

kuku klok online wekker zetten

Je eigen geluid?

Meestal is er een standaard geluid ingesteld maar je kan ook je eigen geluid of actie instellen als alarm. Je kan bijvoorbeeld naar je favoriete YouTube pagina surfen. Vervolgens kopieer je de url uit de adresbalk en plakt deze in het daarvoor voorziene vakje. Zo kan je je online wekker zetten met de door jouw gekozen muziek.

Let op (bedankt Sander voor de tip!): De online wekker neemt automatisch de tijdsinstellingen over van jouw computer en geeft deze ook weer op de webpagina. Wanneer je merkt dat de online wekker de verkeerde tijd weergeeft kan je deze aanpassen door de instellingen van jouw computer bij te werken zodat je de wekker optimaal kan gebruiken.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.