Wekker online

Hier vind je de online wekker die je zoekt!

Ouderwetse wekker

Kent u hem nog, die ouderwetse wekker? Opwindbaar en met twee van die grote bellen erop. Wat een geluid gaf dat als hij afging. Het was vroeger bijna onmogelijk om uzelf te verslapen of door het wekalarm heen te slapen.

Nee, die ouderwetse wekker was echt een uitkomst voor iedereen die moeite had om wakker te worden. Tegenwoordig werken alle wekkers elektrisch, kan men de wektoon instellen en eventueel gewekt worden met muziek of licht. Dat lijkt prettig, maar er zijn tegenwoordig veel mensen die door de wekker heen slapen.

ouderwetse wekker

Nog steeds te koop

Ouderwetse wekkers zijn nog steeds te koop. Het past ook een beetje in de huidige tijd, waar mensen weer zaken uit het verleden aanschaffen. Enig gevoel voor nostalgie is de mensen niet vreemd. Het geluid van zo’n ouderwetse wekker klinkt dan ook zeer vertrouwd, en we weten allemaal dat routine en gewoonte zeer belangrijk is (in combinatie met een goede slaaphouding, natuurlijk!) om lekker uitgerust wakker te worden!

Als u na jarenlang gebruik van een moderne wekker weer terugvalt op een ouderwetse wekker zult u zich weer terug in het verleden wanen. Dat is niet alleen een prettig gevoel, maar u zult ook nooit meer door uw wekker heen slapen. Ouderwets heeft niet altijd nadelen!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.